Focus

2022

Sporeşte performanţa de conducere şi de manevrare - creând, de asemenea, un aspect mai sportiv - coborând autovehiculul dvs. cu aproximativ 30 mm.

Eibach®* Kit de coborâre a suspensiei Arcuri PRO-KIT Performance pentru Ford Focus 2022

2 517 169
€ 238,07
<p>Îmbunătățește performanța și aspectul vehiculului datorită coborârii centrului de greutate, reducând înclinarea în timpul accelerării, minimizând ruliul în viraje și aplecarea excesivă a botului în timpul frânării. Proiectat să funcționeze perfect cu amortizoarele de șoc montate în fabrică. Dotat cu arcuri proiectate progresiv, testate de inginerii de suspensie Eibach®* și specialiști care au testat performanța. Asigură un aspect sportiv și manevrare de înaltă performanță fără a compromite siguranța sau confortul șofatului. Testat TÜV la cel mai înalt standard de calitate auto în conformitate cu ISO/TS 16949. Coborâre suspensie față/spate cu aproximativ 15 mm/20 mm.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door ST
Detalii compatibilitati: <p>Vehicule cu 5 uși, ST cu excepția vehiculelor cu suspensie activă. Vehicule cu o sarcină pe osia față de până la 1110 kg și o sarcină pe osia spate de până la 960 kg. Pentru sarcinile maxime pe osii, consultați manualul de utilizare al vehiculului</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.