Focus

2022

Sporeşte performanţa de conducere şi de manevrare - creând, de asemenea, un aspect mai sportiv - coborând autovehiculul dvs. cu aproximativ 30 mm.

Eibach®* Kit de coborâre a suspensiei Arcuri PRO-KIT Performance pentru Ford Focus 2022

2 457 007
€ 180,52
Îmbunătățiți-vă performanța și aspectul autovehiculului dvs. datorită reducerii centrului său de greutate, reducând înclinarea longitudinală în timpul accelerării, minimizând înclinarea caroseriei la deplasarea în curbă și coborârea excesivă în momentul frânării. Proiectat pentru a se potrivi în mod optim cu amortizoarele montate din fabrică. Arcuri cu design progresiv, testate de inginerii de suspensie Eibach®* și profesioniștii de conducere performantă. Asigură un aspect sportiv și manevrare de înaltă performanță fără a compromite vreodată siguranța sau confortul în timpul conducerii. Testat TÜV la cel mai înalt standard de calitate auto în conformitate cu ISO/TS 16949. Coborâre față/spate cu aproximativ 20 mm-25 mm/25 mm, ST-Line: față/spate cu aprox. 10 mm<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Wagon ST-Line Titanium+ Trend Vignale
Detalii compatibilitati: Wagon, cu excepția Active și ST. Vehiculele cu încărcătură punte faţă de până la 995 kg și încărcătură punte spate de până la 1040 kg. Pentru încărcătura maximă, consultați manualul proprietarului autovehiculului

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.