Termeni și condiții

Site-ul www.fordroadhill.ro este proprietatea SC Roadhill Automotive SRL, dealer Ford autorizat in Romania, care detine inclusiv acceptul pentru utilizarea informatiilor, fotografiilor, spoturilor si altor materiale folosite in constructia acestui site.

Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile in Romania.

Drepturi de folosinta

Reproducerile, imitarile, utilizarile sau aplicarile partiale sau integrale, pe hartie sau digitale, ale materialelor prezente pe site-ul www.fordroadhill.ro sunt permise doar cu conditia ca ele sa fie destinate strict folosintei personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze legislatiei privitoare la proprietatea intelectuala. In caz contrar, aceste actiuni sunt strict interzise daca nu s-a obtinut in prealabil acceptul de la SC Roadhill Automotive SRL si se constituie intr-un delict de reproducere frauduloasa care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre produse si servicii

Scopul acestui site il reprezinta informarea tuturor celor interesati asupra produselor Ford comercializate pe piata din Romania, asupra serviciilor oferite si asupra celor mai recente informatii legate de marca Ford si compania SC Roadhill Automotive SRL.

Informatiile/materialele prezentate pe acest site sunt valabile la data publicarii lor. Ele constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui produs.

Politica Ford Company Motor / SC Roadhill Automotive SRL este una de evolutie continua. De aceea, SC Roadhill Automotive SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara notificare prealabila, informatiile prezentate pe acest site, inclusiv cele referitoare la preturi, specificatii tehnice, echipamente ale modelelor sau articolelor prezentate. In acest sens, pentru ultimele detalii, va rugam sa consultati intotdeauna SC Roadhill Automotive SRL sau distribuitorii/reparatorii Ford autorizati.

Confidentialitate

SC Roadhill Automotive SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor site-ului. Informatiile personale introduse prin intermediul acestui site vor fi utilizate pentru furnizarea produsului/serviciului solicitat si pentru optimizarea vanzarilor/furnizarii serviciilor, pentru activitati de marketing, cercetari de piata, pentru gestionarea datelor privind vanzarile si pentru a va contacta. Informatiile personale ale utilizatorilor site-ului vor fi utilizate in conformitate cu legislatia in vigoare si nu vor fi transmise catre persoane din afara retelei Ford decat la solicitarea reprezentantilor legii.

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati sectiunea confidentialitate.

Newsletter

Cand va abonati la newsletter-ul nostru sau cand introduceti datele dumneavoastra oriunde pe site-ul www.fordroadhill.ro, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi colectate, procesate si stocate numai pentru uzul nostru intern, in scopurile descrise mai sus. SC Roadhill Automotive SRL si toti partenerii acesteia vor trata datele furnizate de dumneavoastra in conformitate cu legislatia referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, precum si prin introducerea datelor dumneavoastra oriunde pe site-ul nostru, dumneavoastra autorizati colectarea, procesarea si utilizarea datelor furnizate in scopurile mentionate anterior. Daca doriti sa va dezabonati de la newsletter-ul nostru va rugam sa ne transmiteti un e-mail fara continut la adresa dezabonare@fordroadhill.ro.