Roadhill Automotive

Despre noi

Roadhill Automotive este unul dintre cei mai dinamici dealeri auto din Romania. Noua ne face placere sa vindem. Acum ne dorim sa va faca dumneavoastra placere sa cumparati. Pentru detalii referitoare la gama de autoturisme, autovehicule comerciale si alte produse, accesati paginile website-ului nostru.
showroom_roadhill_pallady
Roadhill – SHOWROOM

Experienta clientului care achizitioneaza un model Ford va fi la cel mai inalt nivel atunci cand tot ceea ce tine de aceasta marca ii implineste asteptarile: contactul cu distribuitorul, informatiile pe care le primeste, modul in care este tratat, serviciile after-sales, atentia cu care ii sunt urmarite si rezolvate solicitarile, necesitatile, pe scurt: serviciile asociate marcii.

Misiunea pe care Roadhill Automotive si-o propune este aceea de a oferi cea mai buna experienta clientilor care achizitioneaza un autovehicul Ford. indeplinirea acestei misiuni se afla in stransa legatura cu promovarea produselor si serviciilor Ford in mod corespunzator si ne va oferi o baza solida de crestere in Romania. Toate acestea ne vor ajuta sa devenim liderul pietei auto in ceea ce priveste serviciile orientate catre client.

Roadhill – SERVICE

Noul Service AUTO Roadhill Automotive te asteapta cu un personal calificat in concordanta cu standardele producatorilor, cu o experienta a tehnicienilor si personalului suport de minim 12 ani in domeniul serviciilor de intretinere si reparatii auto.

Gama de lucrari: Mecanica / Electrica / Tinichigerie / Vopsitorie / ITP

Roadhill Automotive dispune in acest moment de un stoc insemnat de piese de schimb in depozitul propriu. Termenul de livrare al pieselor si accesoriilor care nu sunt disponibile in stoc, este de 2-10 zile.

roadhill_service_front

Roadhill Automotive va asteapta si in zona de sud a Bucurestiului, la 10 minute de Piata Sudului, in Sos. Oltenitei nr. 219, Popesti-Leordeni, cu un complex auto dedicat marcilor FORD si HYUNDAI.

Roadhill Automotive – MULTIMARCA
FORD – DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT
  • Showroom-ul extrem de spatios de la Ford va asteapta intodeauna cu o gama variata pe stoc - veti gasi in spatiul de expunere atat autoturisme cat si vehicule comerciale, modele si culori speciale, motorizari diverse - intotdeauna cu discounturi si oferte speciale!
     
  • Pe partea de finantare, consultantii nostri de vanzari va pot oferi si posibilitatea de Buy-Back, de a prelua autovehiculul dvs. rulat in vederea constituirii acestuia drept avans pentru achizitia unui autovehicul nou comercializat de Roadhill Automotive. Autovehiculele rulate pot fi preluate si exclusiv pentru revanzare, Roadhill Automotive detinand un parc auto second-hand variat, in continua schimbare.
HYUNDAI – DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT
  • In Showroom-ul Hyundai Roadhill Automotive sunt expuse toate modelele comercializate de producator, cu preturi care beneficiaza de numeroase promotii si oferte speciale. Incercam intotdeauna sa oferim preturi de achizitie excelente si livrare rapida pentru echipari si motorizari diverse.

  • Garantie fara limita de kilometri de 5 ani pentru toate autoturismele

  • Service-ul autorizat Hyundai Roadhill Automotive va ofera pe tot parcursul anului promotii in valabilitate pentru piese de schimb si accesorii originale, alaturi de servicii de intretinere la standardele de calitate ale producatorului, atat in timpul garantiei cat si in perioada de post-garantie.