Transit Courier

2014

Cu gama noastră de sisteme audio puternice, vă puteţi bucura de un sunet cristalin atunci când vă aflaţi în maşină. Toate sistemele stereo sunt prevăzute cu tehnologie modernă precum conexiune USB, compatibilitate cu fişierele MP3 şi cu telefoanele iPhone®/Android.

Pioneer* Sistem audio MVH-S220DAB pentru Ford Transit Courier 2014

2 539 437
€ 123,74
Receptor radio digital fără unitate CD. Oferă suport pentru aplicația Advanced Remote Control (Pioneer ARC) care vă transformă smartphone-ul într-o telecomandă puternică. Funcțiile principale includ radio digital DAB+ extrem de clar cu RDS, anunțuri de trafic și memorie pentru stațiile preferate, egalizator grafic cu 5 benzi și Spotify cu conectarea smartphone-ului prin USB.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Sport Business Kombi

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.