Transit Connect

2018

Fiţi avertizat în avans. Datorită unui sistem de parcare care detectează în mod fiabil obstacolele din faţa şi din spatele dvs. Senzorii de parcare faţă şi spate sunt disponibili în kit-uri separate.

Xvision (SCC)* Senzori de parcare spate, cu 4 senzori în negru mat pentru Ford Transit Connect 2018

1 935 220
€ 231,29
<p>Sistemul fiabil de detectare a tuturor obstacolelor include şi o avertizare acustică cu emiterea unui beep intermitent ascendent şi a unui semnal sonor puternic când autovehiculul se află foarte aproape de obstacol. De asemenea, pentru autovehiculele cu cârlig de remorcare sau roată de rezervă fixată în exterior. Se poate combina cu controlul distanţei de parcare faţă Xvision disponibil la diferite modele. Senzorii plaţi sau unghiulari incluşi în pachet permit ataşarea în funcţie de forma barei de protecţie. Senzorii pot fi, de asemenea, vopsiţi în culoarea caroseriei. Acest sistem de avertizare nu poate fi integart în unitatea vizuală Ford SYNC. Vă rugăm să contactaţi dealer-ul Ford pentru detalii suplimentare.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van
Detalii compatibilitati: <p>Van</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.