Transit

2014

Mâner de asistență pentru stâlpul d de pe partea stângă pentru Ford Transit 2014

5 530 453
€ 114,64
<p>M&acirc;ner de prindere al st&acirc;lpului d interior pentru asistență &icirc;n zona de &icirc;ncărcare prin ușile din spate.&nbsp;</p> <div>Vă rugăm să rețineți: 1 kit de console și 6 bolțuri sunt necesare pentru instalarea ambelor m&acirc;nere. M&acirc;ner de asistență pentru st&acirc;lpul d de pe partea dreaptă (5494838),&nbsp;</div>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Kombi Van M1 Kombi Van N1
Detalii compatibilitati: Furgonetă

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.