P375ICA2

Ranger

2019

Completaţi-vă sistemul sonor cu subwoofer-ul Pioneer+ extrem de puternic, însă care ocupă spaţiu redus pentru o senzaţie de bas şi mai bună. Şi este aşa de compact, încât îl puteţi instala chiar sub scaunul pasagerilor - fără a compromite performanţa.

Pioneer* Subwoofer TS-WH500A pentru Ford Ranger 2019

2 409 070
€ 271,34

Sistem subwoofer activ compact și puternic cu amplificator MOSFET 150 W încorporat. Poate fi montat chiar și sub scaun, datorită designului ultra-plat. Tehnologia sa unică Horizontal Vertical Transforming (HVT) produce vibrații verticale printr-o forță de generare orizontală, producând un sunet de bas clar și cu frecvență largă. Specificații: ieșire de putere 150 W max., putere de intrare nominală 50 W. Dimensiunile șasiului: 340 mm x 60 mm x 250 mm (l x î x a)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited Raptor XL XLT

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.