BX726

Puma

2019

Apărătoarele de noroi originale Ford sunt create pentru a vă garanta protecţie eficientă. Acestea reduc stropii şi murdăria de pe drum, previn deteriorarea provocată de pietre, protejează autovehiculul dvs. Ford, dar şi pe cel din spatele dvs.

Apărătoare noroi spate, cu contur pentru Ford Puma 2019

2 458 866
€ 50,58

Set de 2 pieseNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Apărătoarele de noroi autentice Ford sunt proiectate în mod specific pentru vehiculul dvs. Fabricate din materiale rezistente și cu un contur care se potrivește cu vehiculul dvs., acestea:

  • vă ajută să vă mențineți vehiculul mai curat, reducând împroșcările de pe drum și murdăria pe exteriorul vehiculului dvs.
  • vă ajută să vă mențineți valoarea reziduală, protejând vopseaua de pe vehicul de fragmente de piatră
Apărătoarele de noroi autentice Ford sunt disponibile ca seturi separate pentru față și spate.
Accesoriu compatibil cu: ST-Line ST-Line X
Detalii compatibilitati: ST-Line și ST-Line X

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.