B-MAX

2012

Nu mai căutați pixul sau cablul de încărcare a telefonului, vă puteți organiza obiectele personale și le puteți avea la îndemână datorită Cutiei de Organizare Pliabile.

Cutie de organizare pliabilă, din material textil negru, cu oval Ford alb pe ambele laturi pentru Ford B-MAX 2012

2 470 825
€ 38,27
<p>Soluție practică de depozitare, se montează pe scaunul din față destinat pasagerului sau pe r&acirc;ndul de scaune din spate. Este prevăzută cu funcție de &icirc;nchidere a centurii de siguranță pentru potrivirea &icirc;n siguranță și securizată &icirc;n timpul deplasării. Este totodată pliabilă pentru a putea fi str&acirc;nsă ordonat c&acirc;nd nu este utilizată. Dimensiuni: 450 mm x 320 mm x 190 mm.</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.