SUPERB CONCEPUT

NOUL FORD KUGA

ÎNCĂRCAT SI GATA DE DRUM

Kuga PHEV este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și poate parcurge până la 65 km utilizând exclusiv propulsia electrică. Poți verifică nivelul bateriei, să găsești stații de încărcare și să gestionezi încărcarea, precum și alte funcții inteligente la care ai access prin aplicația FordPass. Încărcare acasă, prin stația de încărcare Ford Wallbox. Sau la o stație publică de încărcare. Cu SUV-ul Kuga plug-in hybrid, există o mulțime de opțiuni de încărcare.

Configureaza

Asistentul tau personal din timpul condusului

Ford Co-Pilot 360 imbina o serie de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a-ti face experienta la volan mai confortabila si mai placuta. Tempomatul adaptiv iti regleaza automat viteza in functie de vehiculul din fata. Sistemul poate chiar sa recunoasca indicatoarele rutiere de viteza si sa iti regleze viteza cruise control corespunzator. Iar tehnologia de Centrare pe Banda de Rulare iti poate oferi asistenta la directie urmarind marcajele de pe carosabil, pentru a te mentine pozitionat pe centrul benzii tale de rulare.

Configureaza

Descopera o lume a conectivitatii

Aplicatia FordPass se conecteaza perfect cu FordPass Connect de la bordul Kuga pentru a oferi o serie de caracteristici de conectivitate. Obtine acces de la distanta la SUV-ul tau oriunde te-ai afla. Astfel, poti urmari locatia vehiculului Kuga si chiar il poti incuia pentru un plus de liniste. Actualizarile de trafic in timp real, trimise direct la sistemul de navigatie al vehiculului, te ajuta sa eviti intarzierile, iar alertele privind starea de sanatate a vehiculului, trimise direct pe telefon, iti permit sa monitorizezi necesitatea lucrarilor de intretinere.

Configureaza

SIGURANTA DE 5 STELE

Ca dovada a abilitatii sale de a te proteja pe tine si pe pasagerii tai, Kuga a obtinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP, principala organizatie independenta din Europa privind siguranta. Iar in rezultatul testarilor recente ale tehnologiilor de asistare a soferului desfasurate pe parcursul a 2 saptamani, Kuga s-a clasat inaintea celorlalti concurenti cu calificativul „bine”, demonstrand inalte performante in toate domeniile si un bun echilibru intre implicarea soferului si asistenta vehiculului, cu o robusta rezerva de siguranta.

Configureaza

Broșura Ford Kuga

Descarcă prezentarea modelului Kuga în format PDF.