NOUL FORD FOCUS

Îți prezentăm noul Ford Focus.

Cu un design frontal nou, inclusiv capotă nouă, bară de protecție, grilaj și faruri LED cu lămpi de ceață integrate și stopuri spate într-o formă nouă, emblematică.

Conectivitatea next-level, noul instrumental de bord complet digital de 12,3" și noul sistem multimedia Ford SYNC 4 cu Navigație Conectată, Ford Secure, ecran tactil intuitiv color de 13,2”, plus numeroasele funcții FordPass, oferă o experiență la volan mai captivantă.

Fă primul pas într-o lume electrificată a eficienței și controlului, cu tehnologia Mild Hybrid a noului Focus EcoBoost Hybrid. În timp ce noua transmisie automată, opțională, cu dublu ambreiaj PowerShift este concepută special pentru a face fiecare deplasare mai plăcută.
Pentru a îmbunătăți flexibilitatea am adăugat o 'zonă umedă' și în portbagajul noului Focus Wagon. Acum îți poți separa în siguranță echipamentul umed de cel uscat.
Pentru Noul Focus este disponibilă o gamă variată de serii și stiluri de caroserii, cu performanță deosebită, tehnologie inteligentă și un aspect pe măsură, ce întoarce capete. Alege între caracterul practic și robust al unui Ford Focus Active; confortul de lux al unui Titanium; stilul sportiv al ST-Line; sau performanța antrenantă și fără compromisuri a modelului ST.

ASPECT NOU

Noul Focus se remarcă printr-un design frontal remodelat, mai proeminent, inclusiv capotă nouă, bară de protecție, grilaj și faruri LED cu lămpi de ceață integrate și funcție opțională Adaptive Matrix LED.

Configureaza
Focus
Noul Ford Focus

APLICAȚIA FORDPASS

Deblochează o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul telefonului. FordPass7 îți permite să monitorizezi locația și datele legate de condus ale vehiculului tău Focus, să primești informații despre trafic în timp real, alerte privind starea de sănătate a vehiculului și multe altele.

Configureaza

NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Noul Ford Focus beneficiază de asemenea de serviciile conenctate Ford Secure și Navigație Conectată. Primești mereu cele mai noi informații din trafic direct pe ecranul SYNC 4 prin Navigație Conectată și ești liniștit(ă) că vehiculul tău este în permanență în siguranță prin Ford Secure.

Configureaza
Noul Ford Focus
Noul Ford Focus

TAPIȚERIE SENSICO®

Finisajele Sensico©, fără piele naturala, ale scaunelor noului Focus5, asigură confort premium și un stil sofisticat, datorită tapițeriei durabile din piele întoarsă, artificială.

Configureaza

Broșura Ford Focus

Descarcă prezentarea modelului Focus în format PDF.