Transit Custom

2019

Covoraşele din mochetă originale Ford nu sunt concepute numai pentru a se asorta cu ornamentele de interior din autovehiculul dvs., ci şi pentru a vă garanta o înaltă calitate cu potrivire şi funcţionare optime.

Covoraşe, mochetă standard față, negru pentru Ford Transit Custom 2019

2 362 483
€ 63,37
<p>Set de 2 bucăți cu elemente de fixare pe partea șoferului și pasagerului</p>
Covorașele originale Ford sunt adaptate pentru a se potrivi vehiculului dvs. Ford și sunt concepute pentru a completa interiorul vehiculului dvs. Realizate din materiale de înaltă calitate, acestea vă ajută să vă protejați interiorul de uzura de zi cu zi.
Ford le recomandă clienților Ford să utilizeze doar covorașe Ford - singurele concepute, proiectate și testate conform cerințelor specifice Ford pentru:
- Aburire - cantitatea de condens de pe geam sau ornamentele interioare.
- Miros
- Inflamabilitate - astfel cum este specificat de ISO 3795.
- Rezistență la decolorare.
- Rezistență la fisurare - atunci când sunt pliate la -30°C.
- Rezistență la uzură - rezistență la agâțare și abraziune.
Covorașele Ford față sunt livrate prevăzute cu orificii pentru fixarea în vehicule. Aceasta este o caracteristică de siguranță importantă.
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van
Detalii compatibilitati: <p>Doar pentru autovehicule cu scaun dublu pentru pasagerul din față și podea cu vinil din fabrică</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.