Transit Custom

2019

Bucuraţi-vă de o experienţă a condusului mai plăcută şi mai confortabilă în zilele friguroase datorită încălzitoarelor pentru scaune puternice, ajustabile şi cu încălzire rapidă.

Xvision (SCC)* Kit încălzitor scaun pentru un scaun pentru Ford Transit Custom 2019

2 021 594
€ 151,64
<p>Elemente de &icirc;ncălzire puternice, din fibră de carbon, pentru perna scaunului și spătar. Temperatura ajustabilă &icirc;n pozițiile joasă sau &icirc;naltă, putere de ieșire de max. 90 W. Instalarea nu este posibilă pentru autovehiculele unde husele scaunelor sunt lipite de căptușeala din spumă a scaunelor. Vă rugăm să contactați dealerul Ford pentru detalii suplimentare</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van
Detalii compatibilitati: Montarea este posibilă pentru scaunul șofer și cele din față cu un singur scaun pasager

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.