Transit Custom

2018

Împiedicați deplasarea mărfurilor în timpul transportării. Kitul de șine de plafon Airline oferă întotdeauna mai multe puncte de fixare și ancorare, pentru a vă fixa în siguranță mărfurile transportate.

Kit de bare de plafon Airline iluminate pentru Ford Transit Custom 2018

2 665 569
€ 0,00
<p>Kitul de bare de plafon Airline iluminate vă oferă mai multe opțiuni și puncte de ancorare c&acirc;nd fixați mărfurile transportate și datorită luminilor LED incorporate, are beneficiul suplimentar al iluminării suprafeței de depozitare a mărfurilor. Conține 3 șine, console pentru relocarea luminilor interioare și toate accesoriile necesare.</p>
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van High Roof
Detalii compatibilitati: Pentru modelele Van și Double Cab in Van cu plafon înalt

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.