V363MCA

Transit

2019

Ford Connected Wallbox vă oferă posibilitatea de a vă încărca autovehiculul electric la domiciliu.

Ford Connected Wallbox pentru sistemele de alimentare cu energie electrică trifazată pentru Ford Transit 2019

2 576 303
€ 689,00

Bucurați-vă de confortul unei experiențe de încărcare simplă și rapidă acasă cu Ford Connected Wallbox. Este conceput special pentru compatibilitate flexibilă cu Ford Mustang Mach-E și vehiculele electrice Ford Plug-in. Datorită nivelurilor de putere reglabile, vehiculul tău Ford revine la drum cât de repede cât permite capacitatea sistemului electric de acasă. Configurația ușor de utilizat include un design rezistent la intemperii pentru instalare în interior sau în exterior, cablu de încărcare de 7,5 m, mâner cu design ergonomic și un suport dedicat pentru cablu de încărcare care vă permite să depozitați în mod convenabil cablul și conectorul aproape de cutia de perete conectată Ford. Vă rugăm să rețineți: este necesară conexiunea WiFi/WLAN pentru funcționalitățile complete Ford Connected Wallbox. Timpii efectivi de încărcare pot varia în funcție de capacitatea de curent a circuitului de uz casnic a sistemului electric de acasă.

 

Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Double chassis cab Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Single chassis cab Skeletal chassis Bus M2
Detalii compatibilitati:

Vehicul electric ( BEV)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.