Tourneo Custom

2019

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Fiecare suport de bază pentru acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se poate bloca pentru protecţia anti-furt. Suporturile de bază pentru acoperiş – dacă nu sunt montate din fabrică – sunt necesare pentru montarea barelor transversale de acoperiş.

Q-Top® (Q-Tech)* Suport bare transversale cu o singură bară transversală de acoperiș pentru Ford Tourneo Custom 2019

2 539 253
€ 101,99
<p>suport cu 1 bară transversală de acoperiș suplimentară cu kit de instalare, de utilizat ca prelungire pentru celelalte 2. (2 necesare pentru ampatament scurt, 3 necesare pentru ampatament mediu)</p>
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: <p>Pentru vehicule fără acoperiş înălțat</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.