Tourneo Custom

2019

Bara de protecție laterală cromată protejează pragurile ușilor autovehiculului dvs., având de asemenea un aspect grozav.

ARP* Bară de protecţie laterală design tubular din oțel inoxidabil lustruit și colțuri rotunjite pentru Ford Tourneo Custom 2019

2 287 277
€ 327,48
<p>Set de 2 bucăți. Designul lor adaptat modelului specific acoperă partea laterală inferioară a caroseriei, &icirc;ntr-un stil sportiv, &icirc;mbunătățind aspectul autovehiculului și &icirc;n același timp, oferind o protecție deosebită &icirc;mpotriva zg&acirc;rieturilor și loviturilor de zi cu zi. Bara laterală și suporturile de fixare sunt concepute pentru a se potrivi perfect. Suporturile de fixare sunt acoperite cu un strat de grund prin procesul de electrodepunere (EDP) și vopsite &icirc;n negru pentru o protecție eficientă &icirc;mpotriva coroziunii. Instalarea nu necesită găurire și include toate accesoriile hardware necesare, &icirc;mpreună cu manualul de instrucțiuni. Lungimea tubului: 2450 mm, diametru: 60 mm cu grosime a peretelui de 1,5 mm. Material pentru bara laterală: Oțel inoxidabil ST304 Material al suporturilor de fixare: Foi de oțel ST052 fabricate prin intermediul tehnologiei de tăiere cu laser</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: <p>Autovehicule cu ampatament lung. Cu excepția Sport Van și PHEV</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.