Tourneo Connect

2018

Urcarea în mașină a animalului de companie nu trebuie să afecteze vopseaua vehiculului dvs. Ford, protecția împotriva zgărieturilor nu doar ferește vopseaua de srijeleli, ci și oferă animalului de companie mai multă aderență.

4pets®* Protecție împotriva zgârieturilor pentru bara din spate pentru Ford Tourneo Connect 2018

2 423 313
€ 66,31
<p>Accesoriu practic pentru cuștile de c&acirc;ini care vă protejează vehiculul de zg&acirc;rieturi sau murdărie c&acirc;nd introduceți și scoateți c&acirc;inele din portbagaj. Asigură o aderență ușoară dar perfectă la bara de protecție și se potrivește cu toate dimensiunile cuștilor</p>
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Active Tourneo

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.