Tourneo Connect

2014

Sporiţi cu uşurinţă capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Gama noastră de cutii pentru plafon de înaltă calitate sunt fabricate pentru a transporta în condiţii de siguranţă şi pentru a proteja o varietate de încărcături. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu deschidere dublă pentru acces facil de pe ambele părţi ale autovehiculului.

G3* Cutie pentru plafon Elegance Europe 370, negru mat, ieșit în relief pentru Ford Tourneo Connect 2014

2 191 628
€ 303,38
<p>1928 x 550 x 492 mm, 370 l, cu deschidere dublă și blocare centrală, greutate proprie 12 kg, capacitatea maximă de &icirc;ncărcare este de 75 kg. Caracteristici stabile, design aerodinamic și protecție &icirc;mpotriva tuturor tipurilor de vreme. Se potrivește oricărui diametru de bară transversală de la 33-90 mm/1.3"-3.55", distanța necesară &icirc;ntre barele transversale 570 mm/22.44" min. și 840 mm/33.07" max. Vă rugăm să aveți &icirc;n vedere că &icirc;n funcție de modelul vehiculului cutiile pentru plafon pot atinge hayonul &icirc;n momentul &icirc;n care este deschis.</p>
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.