CD340_S

S-MAX

2010

Călătoriile dvs. sunt mai sigure dacă bagajele sunt transportate în condiţii de siguranţă. Extinderile dispozitivului de reţinere şi protecţie a încărcăturii completează perfect dispozitivul de reţinere şi protecţie a încărcăturii şi îndeplineşte totodată standardele de siguranţă ISO 27955.

Extindere dispozitiv de reţinere şi protecţie a încărcăturii pentru Ford S-MAX 2010

1 456 774
€ 127,66
Protecţia de reţinere a încărcăturii care permite cadru suplimentar pentru a fi fixată în spatele primului rând de scaune, oferă spaţiu extins pentru încărcături

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: De la 2006

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.