P375

Ranger

2012

Încărcați-vă autovehiculul fără să vă îngrijorați pentru producerea uzurii, știind că acesta este bine protejat!

Aeroklas* Protecţie cutie PICK-UP pentru hayon pentru Ford Ranger 2012

2 207 827
€ 75,22

Protejează șina hayonului autovehiculului în timpul încărcării sau descărcării.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: RAP Cab Double Cab
Detalii compatibilitati: Pentru Cabină RAP și Cabina Dublă XL, XLT și serii limitate

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.