CX482

Kuga

2019

Plasele de reţinere a bagajelor previn deplasarea acestora spre compartimentul pasagerilor atunci când conduceţi.

Plasă de reţinere bagaje A se fixa cu instalare pe verticală în spatele celui de-al 2-lea rând de scaune pentru Ford Kuga 2019

2 478 110
€ 252,66

Poliester de culoare neagră, poate fi montat numai dacă dispozițiile de fixare au fost comandate atunci când vehiculul a fost configurat de nouNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: ST-Line Titanium+ Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.