CD340_G

Galaxy

2010

Încărcarea wireless Qi este o tehnologie care permite încărcarea echipamentelor mobile pe distanțe scurte fără un cablu. Receptoarele de încărcare ACV* INBAY Qi adaugă funcționalitate wireless Qi.

ACV* Receptor de încărcare INBAY Qi universal, cu conector USB 3.1 Tip C, de culoare neagră pentru Ford Galaxy 2010

2 344 019
€ 16,11

Permite încărcarea fără fir pentru smartphone-urile care nu sunt compatibile cu Qi. Poate fi instalat cu ușurință între carcasa telefonului și husa de protecție existentă. Pentru utilizarea în combinație cu încărcătorul universal INBAY sub formă de pahar sau cu orice alt dispozitiv de încărcare fără fir compatibil Qi

Accesoriu compatibil cu: 5-seater 7-seater

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.