Focus

2018

Reduceţi turbulenţele şi zgomotele pentru a vă bucura de condus cu geamul deschis - chiar şi în timpul unei ploi uşoare. Deflectoarele de aer pentru geam sunt prevăzute cu un design optimizat pentru a se adapta perfect autovehiculului dvs. Ford.

ClimAir®* Deflector de aer geam lateral pentru ușile spate, negru pentru Ford Focus 2018

2 331 602
€ 38,21
<p>Set de 2 geamuri acrilice cu grosime de 3 mm turnate prin injecție, pentru ventilație &icirc;mbunătățită, protecție &icirc;mpotriva zăpezii și a ploii. Asigurați-vă că deflectorul de v&acirc;nt (din zona oglinzii) este plasat pe marginea ferestrei (șină) și nu alunecă &icirc;n nișa ferestrei. Testat TUV</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Wagon ST Active ST-Line Titanium+ Trend Vignale
Detalii compatibilitati: Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.