C346MCA

Focus

2014

Mai mult înseamnă mai mult Kiturile de suspensie cu arcuri elicoidale / amortizoare coil-over Ford Performance vă oferă capacități de reglare mai fină, dinamică de manevră și experiență de condus îmbunătățite.

Set suspensie arcuri elicoidale / amortizoare coil-over Arcuri din oțel inoxidabil, vopsite în câmp electrostatic de culoare Ford Performance Blue pentru Ford Focus 2014

2 217 060
€ 2 236,34
Kit complet, asamblat și ajustat în prealabil. Permite reglarea continuă până la 30 mm. Prezintă carcase din oțel inoxidabil, rezistente la coroziune, mecanisme de ajustare și capete de arc cu înveliș de poliamidă, filet trapezoidal rezistent la murdărie și manșon dispozitiv de ajustare pe înălțime din compozit durabil, amortizarea comprimării ajustabile manual cu 16 declicuri, amortizarea comprimării reglabilă manual cu 12 declicuri, independentă de orice altă ajustare a forței de comprimare

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 5-door
Detalii compatibilitati: 5 uși cu excepția ST și motoare diesel de 2l

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.