Focus

2014

Adăugați vehiculului dvs. Ford pulsul competiției prin sisteme de eșapament sport din oțel inoxidabil de înaltă calitate de la furnizori renumiți de piese pentru tuning. Aceste tobe de eșapament cu sunet minunat oferă performanțe îmbunătățite, reducând eficient contrapresiunea gazelor de eșapament. Combinate cu țevi finale cu un design deosebit, pentru un aspect impresionant, indică fără echivoc un vehicul special!

REMUS* Sistem de eșapament sportiv oțel inoxidabil, cu țevi de eșapament lustruite, duble, și supapă integrată pentru Ford Focus 2014

2 332 731
€ 1 650,59
Tip Cat-Back, pentru instalarea în spatele convertizorului catalitic montat din fabrică, diametru mărit al tubulaturii la 76 mm, țevi de eșapament cu diametrul de 115 mm. Activarea supapei se realizează cu ajutorul dispozitivului de acționare original, prin intermediul sistemului electronic de la bordul autovehiculului. Include aprobarea de tip CE<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 5-door
Detalii compatibilitati: RS

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.