C307MCA

Focus

2008

Fiţi avertizat în avans. Datorită unui sistem de parcare care detectează în mod fiabil obstacolele din faţa şi din spatele dvs. Senzorii de parcare faţă şi spate sunt disponibili în kit-uri separate.

Senzori de parcare kit de bază, spate pentru Ford Focus 2008

1 724 804
€ 245,00
Eşti avertizat din timp cu un sistem posterior de asistare la parcare, care detectează cu exactitate orice obstacol din spatele tău. Sistemul constă dintr-un kit central de bază pentru toate modelele de maşini şi un kit de instalare specific pentru vehicul dvs. pentru poziţionare optimizată a senzorului. Este necesar kitul de instalare specific autovehiculului.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Este necesar kitul de instalare specific autovehiculului (FINIS 1619052)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.