Fiesta

2022

Fiţi avertizat în avans. Datorită unui sistem de parcare care detectează în mod fiabil obstacolele din faţa şi din spatele dvs. Senzorii de parcare faţă şi spate sunt disponibili în kit-uri separate.

Xvision (SCC)* Senzori de parcare spate, cu 4 senzori de culoare negru matte pentru Ford Fiesta 2022

1 935 216
€ 170,69
Sistem fiabil de detectare a tuturor obstacolelor, include avertizare acustică cu emiterea unui beep intermitent ascendent şi a unui semnal sonor puternic când autovehiculul se află foarte aproape de obstacol. Disponibil şi pentru autovehicule având cârlig de remorcare sau roată de rezervă fixată în exterior. Se poate monta împreună cu senzorii de parcare faţă Xvision, disponibili pentru diferite modele. Senzorii plaţi sau unghiulari incluşi în pachet permit montarea în funcţie de forma barei de protecţie. Senzorii pot fi, de asemenea, vopsiţi în culoarea caroseriei. Acest sitem de avertizare nu poate fi integrat în unitatea vizuală Ford SYNC. Vă rugăm să contactaţi dealer-ul Ford pentru detalii suplimentare.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale
Detalii compatibilitati: ST, ST-Line și Active

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.