Fiesta

2017

Husele pentru scaune sunt proiectate să ofere protecție împotriva petelor și a semnelor de uzură generală. De asemenea, protejează valoarea reziduală a vehiculului dvs.

ACTIVline* Husă scaun , pentru orice scaun simplu, material de culoare neagră pentru Ford Fiesta 2017

2 578 783
€ 57,60
<p>Husă scaun universală premium din material de culoare neagră, se potrivește cu orice scaun simplu din orice vehicul. Fabricată la standardele cele mai &icirc;nalte, asigură durabilitatea &icirc;mpotriva uzurii. Asigură protecția eficace a scaunelor, de exemplu &icirc;mpotriva noroiului, apei, materialelor semi-lichide, grăsimilor, uleiului, vopselei, prafului, alimentelor și băuturilor.</p> <p>Husa scaunului poate fi trasă peste cadrul scaunului din plastic pentru a proteja și ornamentele din plastic ale scaunului sau pentru o potrivire mai fermă, &icirc;mpins &icirc;ntre scaun și ornamentele din plastic.</p>
- Robustă pentru utilizarea de zi cu zi.
- Combinație de țesătură respirabilă și imitație de piele pe negru sau complet din imitație de piele.
- Husele sunt disponibile și pentru toate variantele de scaune spate.
- Mișcarea husei este redusă datorită potrivirii optime.
- Certificată conform certificării GUT ISO 9001.
- Este prevăzută cu o garanție de 2 ani de la furnizor.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.