Promotie filtre

Nu lasa noul anotimp sa te ia prin surprindere!


Filtrele de polen carbon activ asigura un aer curat si tin departe praful si gazele de esapament, motiv pentru care Ford vine in intampinarea ta cu trei oferte imbatabile:

  • Pachetul de igienizare – Pentru doar 110 lei (TVA inclus) ****, beneficiezi de curatarea casetei filtrului de polen si de manopera;
  • Pachet filtru aer habitaclu si igienizare – Pentru doar 265 lei (TVA inclus) ****, beneficiezi de filtrul de polen carbon activ, curatarea casetei filtrului si de manopera.
  • Pachet filtru aer habitaclu MicronAir Protect si igienizare – Pentru doar 295 lei (TVA inclus) ****, beneficiezi de filtrul aer habitaclu MicronAir Protect, curatarea casetei filtrului si de manopera.

MicronAir Protect asigura o bariera bacteriostatica si fungistatica impotriva unei multitudini de bacterii gram-pozitive si gram-negative, drojdii si ciuperci si prezinta proprietati antivirale dovedite (virusul gripal H1N1 si coronavirus HCOV 229E), conform ISO 18184. Filtrul nu contine nano-argint ( care a fost asociat unei anumite toxicitati) iar ingredientul activ al filtrului este un extract natural de fructe ( monohidrat de acid citric nr. CAS 77-92- 9 si/sau 5949- 29- 1), ce acopera virusurile cu o anvelopa proteica, ce inactiveaza aceste virusuri. Extractul natural de fructe este clasificat drept biocid, in conformitate cu reglementarile UE.Ford recomanda insistent inlocuirea filtrului aer habitaclu (polen) MicronAir Protect la fiecare 12 luni, pentru o siguranta completa.


Termeni si conditii promotie:

Preturi recomandate de vanzare, TVA inclus. Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: