Ford FOCUS - Avantaj client: 6.910 €. Pret oferta de la: 17.990 € TVA inclus

Înapoi la Promotii Roadhill Automotive
Ford FOCUS - Avantaj client: 6.910 €. Pret oferta de la: 17.990 € TVA inclus

Ford Focus MCA 5 usi Titanium 1.0T EcoBoost mHEV 125 CP M6 (MY 2024.00)

LIVRARE RAPIDA!

Avantaj client: 6.910 € TVA inclus

Pret oferta de la: 17.990 € TVA inclus


Caracteristici impresionante. Tehnologie Next-Gen

Îți prezentăm noul Ford Focus. Cu un design frontal nou și o gamă de funcții de conectivitate next-level, o motorizare avansată nouă EcoBoost Hybrid.

Selectie dotari incluse :

  • Sistem multimedia SYNC4 , touchscreen 13.2", Navigatie, DAB, Apple Car Play & Android Auto, 6 difuzoare
  • Aer conditionat automat 2 zone (actionare/control prin touchscreen)
  • Faruri si lumini de zi cu tehnologie LED (Faruri de ceață)
  • Pachet NCAP (Sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare, Sistem de asistență la păstrarea benzii de rulare, Sistem de asistență pre-coliziune, Sistem de frânare cu suport dinamic (DBS - Dynamic Brake Support), Sistem de avertizare precoliziune frontală, Frânare de urgență automată (AEB - Automated Emergency Braking))
  • Volan imbracat in piele tip Sensico
  • Geamuri electrice față si spate cu inchidere automata si inchidere / deschidere dintr-un impuls
  • Moduri de condus selectabile
  • Oglinzi exterioare cu actionare electrica, incalzite si pliabile electric, in culoarea caroseriei
  • Vopsea nemetalizată, Race Red

Profita acum de oferta cu livrare imediata!

Pret de lista: 24.900 €
Discount: -6.190 €
Pret oferta: 17.990 €

Preturile sunt exprimate in Euro, TVA inclus.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Reducerea include Program RABLA în valoare de 3.200,00€ cu TVA (2689.08€ Fără TVA).

Cotatiile de pret pentru turisme sunt adresate persoanelor fizice, achizitie prin programul Rabla 2024.

Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2024”) nelansat, in masura in care acesta va intra in vigoare in 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei), contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hibrid (3.000 lei).


Termeni si conditii promotie:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Ford EcoSport, Titanium, 1.0 EcoBoost 125 CP, manual;

Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2022”) nefinalizat, supus dezbaterii publice in luna ianuarie 2022, dupa cum urmeaza: contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (9.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei)

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2022 si sunt valabile DACA PROGRAMUL RABLA 2022 ESTE APLICAT IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2022 in forma supusa dezbaterii publice in primul trimestru al anului 2022 SI IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford EcoSport, Titanium, 1.0 EcoBoost 125 CP, manual, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.2 – 6.5 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):141 - 147 Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro

**Livrare Rapida: termen estimativ de 6 luni de la data contractarii vehiculului  in conditiile neintreruperii procesului de productie/ logistic ca urmare a unor factorilor externi in cadrul termenului de 6 luni.

Oferta este valabila in perioada 25 ianuarie 2022-31.03.2022 sau pana la publicarea ghidurilor Rabla in alta forma si continut decat cele supuse dezbaterii publice in luna ianuarie 2022. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: