NOUL FORD TRANSIT CUSTOM


Cea mai bine vândută furgonetă din Europa tocmai a fost modernizată.

Renumită pentru rezistență și fiabilitate, reimaginată acum. Noul E-Transit Custom este construit de la zero, cu conectivitate și productivitate de ultimă generație.

Disponibil într-o gamă variată de vehicule electrificate sau cu grupuri motopropulsoare diesel tradiționale. Inclusiv noul E-Transit Custom. Oferă aceeași capabilitate legendară, dar acum în varianta full electrică, pentru mai multă eficiență și zero emisii în timpul condusului.

Funcționalități noi și inteligente de design îți permit acum să utilizezi vehiculul ca pe un birou mobil. Iar atunci când acestea sunt combinate cu software inteligent și instrumente de conectivitate Ford Pro, toate acestea contribuie la maximizarea timpului de funcționare al vehiculului și la creșterea productivității: vehiculul tău comercial n-a avut nicicând un randament mai bun.

BIROUL TĂU MOBIL

Utilizează Transit Custom ca pe un birou mobil. Ford SYNC 4 oferă conectivitate îmbunătățită, susținută de un modem 5G nou, integrare perfectă a smartphone-urilor, ecran tactil de 13”, recunoaștere vocală și actualizări ale traficului în timp real, pentru a te ajuta să-ți planifici traseul mai eficient. Completările inteligente aduse designului includ depozitarea convenabilă a dispozitivelor între scaune, conexiuni USB suplimentare și o funcție inovatoare de înclinare a volanului. Acest lucru îți permite să creezi un birou înclinat atunci când vehiculul este parcat, ideal pentru montarea unui laptop sau pentru a lua prânzul!

Configureaza

FORD PRO: CREIERUL DIN SPATELE FORȚEI

Mai mult decât o simplă furgonetă utilitară: noul Transit Custom reprezintă doar o parte a unei întregi soluții integrate Ford Pro. Aceasta include o suită de aplicații software inteligente și de instrumente de gestionare a flotei – cum ar fi Ford Pro E-Telematics și FordPass Pro. Toate conectate perfect. Toate contribuind la creșterea duratei de funcționare a vehiculului și la maximizarea productivității afacerii tale.

Configureaza

ENERGIE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Exploatează instrumentele tale oriunde te poartă munca. E-Transit Custom este disponibil cu tehnologie Pro Power Onboard, ca să îți poți conecta uneltele electrice, becurile, laptopul sau alte dispozitive atunci când te afli pe șantier.

Configureaza

Broșura Ford Transit Custom

Descarcă prezentarea modelului Transit Custom în format PDF.