FORD TRANSIT CONNECT


Cu un aspect nou si rafinat, un interior modern si cea mai avansata tehnologie Ford, Transit Connect a evoluat din toate punctele de vedere.

Rezistenta, durabilitatea si functionalitatea marcii Transit continua sa se manifeste in detalii cum ar fi peretele despartitor ingenios, care permite incarcarea la capacitate maxima, sau locul din fata flexibil, pentru pasager. Ai la dispozitie optiuni de ampatament scurt si lung, care ofera volume de incarcare de pana la 3,6 m³ si o sarcina utila intre 520-890 kg, dar si optiuni de caroserie tip „van”, „kombi” si „double-cab-in-van”. Dar asta nu este tot. Transit Connect a devenit un vehicul comercial, de categorie medie, sofisticat, echipat cu numeroase tehnologii de asistenta a soferului – unele dintre acestea nici nu au fost inca adoptate la nivel larg pe autoturisme. Alte tehnologii ii ajuta pe soferi sa ramana conectati si sa controleze diversele functii in modul hands-free; in sfarsit, exista tehnologii care contribuie inclusiv la protejarea pietonilor care iti pot taia calea.

Tehnologia a imbunatatit, de asemenea, consumul de combustibil si a redus emisiile si, odata cu ele, costurile totale de utilizare.
FordPassPro

APLICATIA BUSINESS PENTRU VEHICULE CONECTATE

Indiferent daca detii o singura autoutilitara sau gestionezi o flota de pana la cinci, aplicatia FordPass Pro deblocheaza partea inteligenta a acestora. Conceputa special pentru vehiculele de afaceri, cu functii precum Guard Mode si Alerte de Stare a vehiculului, FordPass Pro te ajuta sa pastrezi furgonetele pe drum, incarcatura in siguranta si afacerea in miscare in aceasta lume conectata.

Configureaza

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

Configureaza
ford-transit-connect

ZONA UTILA DE INCARCARE SI DEPOZITARE

Poti transporta obiecte de pana la 3,0 m lungime, cu furgoneta L1, datorita peretelui despartitor inteligent, prin care se poate incarca. Modelele L2 pot transporta obiecte de 3,4 m lungime. (Peretele despartitor, prin care se poate incarca, este dotare standard la modelele Trend si Limited.)

Configureaza

ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele si pietonii pe drumul din fata. Poate detecta chiar si pietonii pe cale sa iasa in fata vehiculului. Sistemul te avertizeaza cand detecteaza o potentiala coliziune si, daca nu reactionezi, franeaza automat. Aceasta tehnologie e conceputa pentru reducerea gravitatii accidentelor sau pentru evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Configureaza