NOUL FORD TRANSIT BUS


Atunci cand microbuzul tau este incarcat la capacitate maxima si conduci pe distante lungi, este important ca tu si pasagerii tai sa va simtiti cat se poate de confortabil. Din acest motiv, Transit Bus este incarcat cu tehnologii avansate si caracteristici inteligente care asigura maximum de confort pe orice loc ai sta. Cum ar fi modemul FordPass Connect, care iti permite sa accesezi o intreaga gama de caracteristici de conectivitate business prin intermediul aplicatiei FordPass Pro.

PANA LA 18 LOCURI

Noul Transit Bus este disponibil cu pana la 18 locuri. Cu spatarele scaunelor rabatabile si cotierele montate ca dotare standard in seria „Trend and Limited”, pasagerii tai pot sta pe spate, se pot relaxa si se pot bucura de calatorie. Scaunul soferului, proiectat ergonomic, include cotiera si suportul lombar optionale. De asemenea, este incalzit si poate fi reglat in 10 directii printr-un sistem electric. Asa ca este usor sa gasesti pozitia de condus ideala sau sa o schimbi pentru soferi diferiti.

Configureaza

SISTEM DE ASISTENTA INTELIGENTA PENTRU CONTROLUL VITEZE

Stabileste-ti propriul ritm cu ajutorul tempomatului adaptiv inteligent. Sistemul poate identifica limita de viteza predominanta si poate mentine automat viteza aleasa, in limita detectata. Tehnologia radar avansata scaneaza, detectand traficul mai lent din fata ta, si iti poate regla automat viteza, pentru a mentine o distanta presetata fata de vehiculul din fata. Cand traficul redevine fluid, vehiculul tau isi va relua viteza presetata.

Configureaza

MOTOR FORD ECOBLUE

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Configureaza

Broșura Ford Transit Bus

Descarcă prezentarea modelului Transit Bus în format PDF.