FORD TOURNEO COURIER

Vrei utilitate, spatiu si consum redus.

Doresti confort, stil si tehnologie. Dar poti avea toate acestea intr-o masina care sa fie si accesibila?
Este posibil, daca acea masina este un vehicul inteligent. Acest vehicul compact si spatios ofera loc suficient pentru persoane, putand, de asemenea, transporta si bagajele tuturor. Spatiul interior poate fi folosit la maximum cu ajutorul scaunelor flexibile, in timp ce spatiul de depozitare si caracteristicile inteligente fac mai usoara organizarea si asezarea tuturor bunurilor tale.
Beneficiezi de o gama larga de tehnologii, atat de utile ca te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum. Gratie design-ului si al eficientei imbunatatite, noul Tourneo Courier e modul cel mai inteligent de a-ti transporta intreaga familie sau o incarcatura completa.
Compact si elegant, versatil si cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici si tehnologii inovatoare: Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce iti doresti de la o masina.

Configureaza

Confortabil, spatios si flexibil

Noul Tourneo Courier are un habitaclu complet nou, cu scaune ce sunt pe cat de relaxante si confortabile, pe atat de practice si durabile. Designul le face de asemenea, extrem de flexibile. De exemplu, scaunele din spate se pot diviza 60/40 si se pot plia si bascula inainte, in spatele locurilor din fata, creand spatiu suplimentar pentru bagaje.

Configureaza

Transmisia cu 6 trepte

Noul Tourneo Courier e dotat cu o cutie manuala in 6 trepte, care il face mai economic si mai eficient. Odata ce ajungi la o viteza suficient de mare, treci usor la viteza a 6-a si economisesti combustibil in timp ce conduci. Vei constata cu bucurie ca schimbarea treptelor se face lin si repede.

Configureaza