NOUL FORD FIESTA


Savureaza orice moment cu noul Ford Fiesta.

Designul exterior nou ce atrage privirile confera acestui model emblematic o prezenta eleganta in oras, in timp ce tehnologiile orientate spre viitor, cum ar fi noul cadran de bord digital interactiv, ajuta la crearea unei experiente de condus placuta si sigura.

O gama variata de motorizari avansate Fiesta EcoBoost Hybrid ofera performanta si economie impresionanta de combustibil si emisii reduse de CO2.

Cu o gama larga de versiuni disponibile – de la stilul sportiv al vehiculului Fiesta ST-Line pana la confortul ridicat al modelului Fiesta Titanium si caracterul robust al versiunii Fiesta Active – vei gasi un model nou Ford Fiesta perfect care sa ti se potriveasca.

URMARESTE-L IN ACTIUNE

CADRAN DE BORD DIGITAL

Noul cadran de bord digital de 12,3" al modelului Fiesta afiseaza informatii pentru sofer utilizand pictograme intuitive si usor de citit. De asemenea, poti stabili si ce informatii sa fie afisate cu prioritate, inclusiv alertele de navigare, putand, de asemenea, programa presetarile preferate pentru fiecare sofer in parte.

Configureaza
Fiesta
Noul Ford Fiesta

FORD SYNC 3.2

Ford SYNC 3.2 se integreaza perfect cu smartphone-ul prin Android Auto sau Apple Carplay. Iti permite sa controlezi totul, de la apeluri telefonice si mesaje text, pana la climatizarea din interior, muzica, navigatie prin satelit si Actualizari de Trafic in Timp Real, toate prin intermediul unui ecran tactil color de 8" de inalta rezolutie sau prin utilizarea comenzilor vocale remarcabil de simple.

Configureaza

SISTEM AUDIO B&O

Asigura un sunet superior si un design elegant. Acest sistem audio premium cu 10 difuzoare a fost proiectat si perfectionat pentru noul model Fiesta de catre inginerii de sunet de specialitate ai B&O. Include un subwoofer incorporat in mod compact in peretele din spate si modele de difuzoare Bang & Olufsen care completeaza perfect stilul distinctiv al masinii.

Configureaza
Noul Ford Fiesta
Noul Ford Fiesta

PLAFON PANORAMIC

Plafonul panoramic actionat electric al noului model Fiesta iti permite tie si pasagerilor tai sa va bucurati de peisaj. Sticla reflectorizanta solara ajuta la mentinerea interiorului rece si confortabil.

Configureaza

APLICATIA FORDPASS

Deblocheaza o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul smartphone-ului. Aplicatia FordPass iti permite sa monitorizezi localizarea vehiculului si datele despre condus, sa obtii actualizari in timp real privind traficul si sa primesti alerte privind starea de sanatate a vehiculului pe telefonul tau.

Configureaza
Noul Ford Fiesta

Broșura Ford Fiesta

Descarcă prezentarea modelului Fiesta în format PDF.