Ford iti dubleaza tichetul Rabla

Înapoi la Promotii
Ford iti dubleaza tichetul Rabla

FORD ÎȚI DUBLEAZĂ TICHETUL RABLA

Alege unul dintre modelele prezentate mai jos și beneficiezi de oferta*:


ECOSPORT – Pentru toate nivelurile de echipare și toate motorizarile, beneficiezi de 7 ani garanție complexă, în limita a 100 000 km

PUMA – Pentru toate nivelurile de echipare, mai puțin ST si ST X, beneficiezi de 7 ani garanție complexă, în limita a 100 000 km

KUGA ICE – Pentru toate nivelurile de echipare, motorizările 1.5L Benzină 150 CP și 1.5 Diesel 120 CP, beneficiezi de 7 ani garanție complexă, în limita a 100 000 km

KUGA FHEV – Pentru varianta 2.5L Duratec Full Hybrid, 190CP FWD/AWD, transmisie automată CVT (toate nivelurile de echipare), beneficiezi de 8 ani garanție complexă, în limita a 160 000 km

KUGA PHEV - pentru varianta 2.5L Duratec Plug-In Hybrid, 225CP FWD, transmisie automată CVT (nivelurile de echipare ST-LINE X și VIGNALE), beneficiezi de 8 ani garanție complexă, în limita a 160 000 km

*Termeni și condiții aplicabile campaniei:

Imaginea este cu titlu de prezentare și nu creeaza obligații contractuale.

Campania “Livrare Imediată din Stoc” este adresată atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. În cadrul campaniei intră modelele Puma, Kuga, EcoSport - cu mențiunile legate de motorizarile disponibile, prezentate în pagina de campanie.

*Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opționale deja menționate, este supusă unor termene, respectiv condiții și este valabilă la dealerii participanți în program. Această ofertă are caracter preliminar și general informativ cu privire la principalii termeni comerciali și economici ai unei posibile operațiuni viitoare și nu conține elementele obligatorii ale formării unui contract. Simpla manifestare a intenției de acceptare a prezentei oferte nu echivalează și nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta ofertă este valabilă 15 zile de la data prezentării ofertei, sub rezerva modificarii condițiilor acesteia..

Emisiile de CO2 și consumul de combustibil calculate conform cu legislatia în vigoare se regasesc pe paginile modelelor participante la campanie.

Detalii și explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizați Ford participanti la campanie și pe www.ford.ro.

Campania este valabilă în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022 numai în limita stocului disponibil și se aplică vehiculelor menționate mai sus, în cadrul perioadei menționate la acest paragraf, în termenii și conditiile afișate.

*Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2022”), dupa cum urmeaza: contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (9.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei) si contravaloarea ecobonusului care se acordă pentru autovehiculul nou, exceptând motocicletele, echipat cu sistem de propulsie hybrid (3.000 lei).

Solicită oferta completând formularul alăturat.


Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea Roadhill Automotive înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi Roadhill Automotive pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati Roadhill Automotive pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați Roadhill Automotive pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: