Cadou voucher combustibil 500 lei

Înapoi la Promotii
Cadou voucher combustibil 500 lei

Campanie UniCredit Consumer Financing la achizitia unui autoturism IN RATE, prin CREDITUL AUTO:


Cadou garantat voucher combustibil in valoare de 500 de lei pentru:

+ Clientii care achizitioneaza un autoturism;

+ In perioada 7 Noiembrie - 31 Decembrie 2022

+ Cu finantare de la UniCredit Consumer Financing

CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINEASCA CLIENTII PENTRU A BENEFICIA DE PREMIUL GARANTAT:

  • 1. Sa aplice in perioada 7 noiembrie – 31 decembrie 2022 pentru un Credit Auto de la UCFin (prin oricare dintre cele trei produse financiare disponibile: Auto Drive, Journey si Hybrid, cu sau fara asigurare de viata inclusa);
  • 2. Solicitarea de credit sa fie aprobata in perioada Campaniei mai sus mentionata;
  • 3. Sa semneze contractul de credit si sa achizitioneze autoturismul prin Creditul Auto.
  • Daca autoturismul achizitionat este pe comanda cu livrare in perioada de dupa terminarea Campaniei, clientul aprobat in perioada Campaniei, beneficiaza de voucher in momentul livrarii autoturismului.

CAND SE VA INMANA CADOUL GARANTAT:

Voucherele de combustibil cadou vor fi inmanate participantilor in baza unui Proces Verbal de predare primire, in Sucursala UniCredit Leasing Corporation IFN S.A, odata cu semnarea contractului de credit.

Oferta supusa unor termene si conditii, valabila pana pe 31 decembrie 2022. Detalii in Regulamentul Campaniei: https://www.ucfin.ro/pdf/regulament-auto-voucher-noi2022.pdf

Solicită oferta completând formularul alăturat.


Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea Roadhill Automotive înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi Roadhill Automotive pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati Roadhill Automotive pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați Roadhill Automotive pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: