Ford Kuga

Sustenabil. Silentios. Capabil

Tehnologia Plug-in Hybrid avansata a Ford Kuga combina un motor electric, pe baza de baterie, cu motorul pe benzina Duratec, de 2,5 litri, oferind o putere combinata de 225 CP, impreuna cu o economie remarcabila de combustibil si cu emisii de CO2 de doar 32 g CO2/km (WLTP)/26 g CO2/km (NEDC).  O serie de moduri de vehicul electric (EV) inseamna ca poti decide daca acesta se deplaseaza cu energie de la motorul electric, de la motorul pe benzina sau printr-o combinatie a ambelor. Atunci cand se utilizeaza modul „EV Now”, vehiculul are o autonomie de pana la 56 km, numai cu energie electrica. Asadar, iti poti usura deplasarea pe orice tip de teren, pastrandu-ti condusul prin oras curat, silentios si rafinat.

Sustenabil. Silentios. Capabil
Incarcare fara efort

Incarcare fara efort

Noul Kuga Plug-in Hybrid este livrat cu doua cabluri de incarcare standard: unul pentru incarcarea regulata la domiciliu si altul pentru statiile publice de incarcare.Vrei ca incarcarea la domiciliu a Plug-in Hybrid-ului tau sa fie cat mai rapida posibil? Cu ajutorul unuia dintre partenerii nostri experti de instalare, iti poti instala acasa o priza de perete Ford Wall-Box, ca accesoriu optional. Capabil sa iti incarce Kuga de la 0 la 100% in mai putin de 3,5 ore, priza de perete Ford Wall-Box ofera timpi de incarcare mult mai rapizi decat o priza conventionala.Atunci cand conduci, o combinatie intre franarea regenerativa si puterea extrasa din motor ajuta la reincarcarea bateriei. Si daca trebuie sa reincarci la drum, poti utiliza cu usurinta reteaua de statii publice de incarcare, aflata in continua dezvoltare.

Performanta fara compromis

Motorul pe benzina Ford EcoBoost de 1,5 litri utilizeaza o combinatie de injectie directa de combustibil si turbo-incarcare, impreuna cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor, pentru a oferi o putere uluitoare, cu eficienta remarcabila. Disponibil in varianta de 150 CP, te vei bucura de toate performantele lipsite de compromisuri la care te-ai putea astepta de la un motor conventional de 1,5 litri, dar cu o economie mai buna de combustibil si emisii de CO2 mai mici.

Performanta fara compromis
Foloseste mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

Foloseste mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

Atunci cand te opresti la semafor sau cand stai in coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul, fara a opri insa alimentarea elementelor esentiale. De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, este suficient sa ridici, ca de obicei, pedala de ambreiaj si sa selectezi prima treapta de viteza sau sa apesi pedala de acceleratie a vehiculului automat, iar sistemul va reporni fara probleme. Sistemul de oprire-pornire automata este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (mediu urban).

Extra sustinere pentru motorul tau

Optiunea pe motorina EcoBlue Hybrid a Kuga include un motor electric de mici dimensiuni, cu o baterie de 48 volti, pentru a imbunatati eficienta motorului. Motorul electric ofera un sprijin suplimentar motorului pe motorina atunci cand este necesar, ajutand la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor in comparatie cu optiunile pe benzina si pe motorina nehibride. Nu este nevoie sa conectezi vehiculul la o sursa de alimentare externa, deoarece acumulatorul separat, de 48 V, este reincarcat in timp ce conduci. 

Extra sustinere pentru motorul tau
Optiunea diesel mai inteligenta

Optiunea diesel mai inteligenta

Preferi un motor diesel? Ford Kuga ofera o gama variata de motoare EcoBlue de 1.5l si 2.0l, integrand cea mai recenta tehnologie pe motorina pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia, reducand in acelasi timp emisiile. Furnizand o putere impresionanta de 120 CP sau 190 CP, indiferent de motorul pe motorina ales, vei avea, de asemenea, optiunea unei transmisii automate, manuale sau avansate.

Schimbari rapide ale treptelor de viteza manual

Cutia de viteze manuala, cu 6 trepte, a Kuga are o capacitate mare de cuplu si asigura schimbari rapide si precise ale treptelor de viteza. Pentru a ajuta la optimizarea eficientei consumului de combustibil, indicatorul luminos pentru schimbarea treptei de viteza din panoul de bord iti spune cand sa schimbi treapta.

Schimbari rapide ale treptelor de viteza manual
Selectare lina a treptelor de viteza

Selectare lina a treptelor de viteza

Pentru modelele cu transmisie automata, schimbatorul de viteze rotativ, in forma de cadran, al lui Kuga iti ofera controlul complet al transmisiei avansate, cu 8 trepte de viteza, ceea ce iti permite sa selectezi perfect treptele de viteza, prin simpla rasucire a cadranului. Iar inlocuirea schimbatorului de viteze conventional elibereaza spatiu suplimentar, pentru un design interior mai curat, mai rafinat. 

Imblanzeste fiecare teren

Strazi netede din oras sau drumuri serpuite de tara: oriunde conduci, Kuga este construit pentru a mari la maximum controlul. Alege unul dintre cele cinci moduri de deplasare disponibile, care ajusteaza functionarea vehiculului pentru a se potrivi perfect conditiilor. Sistemul modifica sensibilitatea acceleratiei, a directiei si a suspensiei, lucrand in acelasi timp cu controlul tractiunii si al stabilitatii, pentru a oferi control optim in orice setare. Selecteaza unul dintre modurile: „Normal”, „Sport”, „Umed/Alunecos”, „Pista” sau, pentru eficienta maxima, modul „Eco”. informatiile cheie sunt apoi afisate prin intermediul consolei de bord de 12,3”, care comuta intre temele de culoare unice, in functie de modul de deplasare selectat. 

Imblanzeste fiecare teren
Emisii reduse

Emisii reduse

Cu emisii impresionante de CO2, de doar 32 g CO2/km (WLTP)/26 g CO2/km (NEDC), motorul Plug-In Hybrid al Ford Kuga respecta standardele stricte de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a imbunatati calitatea aerului si a reduce emisiile de gaze de esapament.

Galerie Ford Kuga

Ford Kuga - 0 - undefined
Ford Kuga - 1 - undefined
Ford Kuga - 2 - undefined
Ford Kuga - 3 - undefined
Ford Kuga - 4 - undefined
Ford Kuga - 5 - undefined
Ford Kuga - 6 - undefined
Ford Kuga - 7 - undefined