Transit Custom

2012

Dacă doriți mai mult decât un sistem de navigație când sunteți pe drum, sistemele noastre de navigație multimedia sunt alegerea perfectă. Complet încărcate cu caracteristici actualizate, precum și acoperire completă pe hartă a țărilor europene, acestea oferă un modul mâini libere Bluetooth® și compatibilitate cu diferite formate de fișiere – inclusiv DVD player și conectivitate iPhone®/iPod®. Astfel nu veți pierde nimic, – indiferent unde călătoriți.

Pioneer* Navigaţie multimedia AVIC-Z6100BT pentru Ford Transit Custom 2012

2 302 656
€ 774,59
Dotările includ:<ul> <li> Ecran multi-touch de 6,2"" (15,75 cm) 24 biți, WVGA, rezistent, rezistent și cu culori reale</li> <li> Iluminare în culori multiple</li> <li> Apple CarPlay®</li> <li> Tuner RDS și receptor TMC</li> <li> Acoperire TMC pentru 14 țări</li> <li> Sistemul Wi-Fi® încorporat acceptă conectarea fără cablu a smartphone-ului și a receptorului</li> <li> Oglindire wireless a dispozitivului dvs. mobil</li> <li> Mod AppRadio +</li> <li> Apelare în regim de mâini libere prin Bluetooth® și redare în flux audio wireless</li> <li> 2 intrări USB pentru redarea de fișiere audio și video, conectarea simultană a 2 smartphone-uri, inclusiv redare de muzică și încărcare</li> <li> Hărți HERE®</li> <li> 10 milioane de puncte de interes</li> <li> Hărți complete pentru 45 de țări europene în memoria flash încorporată</li> <li> Îndrumări vocale cu capacitate de convertire a textului în vorbire (29 de limbi)</li> <li> Redare DVD-R/-RW, CD-R/RW, MP3, WMA, AAC, FLAC, MPEG4, H.264, WMV, DivX™</li> <li> Video Full HD</li> <li> Procesor de semnal digital și egalizator grafic cu 13 benzi</li> <li> Control direct muzică/video pentru iPod®, iPod® Touch și iPhone® 4/4S/5/5S/5C/6/6+/6S/6S+/SE/7/7+, inclusiv Siri Eyes Free</li> <li> Compatibil cu Android Auto, inclusiv încărcare rapidă</li> <li> Alte dispozitive audio/video prin intermediul a 2 intrări auxiliare spate</li> <li> Intrări pentru cameră pentru vizualizare față și spate</li> <li> Afișarea informațiilor despre climatizare și controlul distanței la parcare este posibilă pe anumite game de vehicule</li> <li> Panou frontal parțial detașabil pentru protecție antifurt</li></ul> O ramă 2-DIN și un adaptor CAN-Bus/telecomandă (pentru vehicule cu telecomandă pe volan montată din fabrică) sau un adaptor ISO (pentru vehicule fără telecomandă pe volan montată din fabrică) sunt necesare pentru montare. Adaptorul CAN-Bus/telecomandă este necesar doar dacă este dorită operarea funcțiilor radio prin intermediul telecomenzii de pe volan montate din fabrică. În toate celelalte cazuri, poate fi folosit adaptorul ISO. Rețineți: pentru toate gamele de vehicule vor fi desființate caracteristicile specifice operate prin intermediul butoanelor radio Ford, precum și ilustrate vizual în afișajul central Ford IP, de ex. SYNC, TPMS, senzorul de ploaie, sistemul de oprire activă în oraș, sistemul de asistență la pornirea în pantă. Acest lucru este important în mod special pentru modelul Ford B-MAX cu specificații superioare.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Pentru montare este necesar și un indicator pentru airbag de schimb. Indicatorul pentru airbag va fi relocat atunci când rama 2-DIN este montată pe bordul vehiculului

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.