Transit Connect

2014

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă I21, pentru 2 biciclete, rabatabil 90° pentru Ford Transit Connect 2014

2 603 910
€ 785,48
<p>Suport de transport pentru biciclete montat pe c&acirc;rligul de remorcare, foarte comod, cu funcții inovatoare, care valorifică la maxim nevoile dvs. pentru transportarea bicicletelor. Cel mai mic și mai ușor suport pliabil pe care Uebler l-a dezvoltat ​​vreodată include un element de fixare iQ complet nou, fără m&acirc;ner, ceea ce face ca manipularea acestuia să fie chiar mai ușoară. Și &icirc;ntruc&acirc;t se poate și &icirc;nclina 90&deg; de grade, pentru accesul facil la portbagaj, cu bicicletele montate, nu mai constituie motiv de &icirc;ngrijorare. C&acirc;știgătoare la mai multe teste, seria &bdquo;i&rdquo; de la Uebler reprezintă &icirc;n mod fiabil și siguranța, calitatea produselor precum și capacitatea de &icirc;ncărcare. Este prevăzut cu un sistem de pliere brevetat asigur&acirc;nd o dimensiune de stocare foarte compactă, construcție cu greutate redusă inteligentă, element de prindere iQ fără m&acirc;ner, brevetat, distanțier detașabil cu dispozitiv anti-furt și suporturi pentru cadrul de biciclete. Ușor de pliat &icirc;n jos cu ajutorul pedalei, ideal pentru bicicletele electrice, brațul adecvat pentru cadre de bicicletă cu un diametru de 75 mm rotund și 75 x 45 mm oval. Suportul este blocabil pe c&acirc;rligul de remorcare precum și bicicletele se pot bloca, capacitate de &icirc;ncărcare este de max. 30 kg pentru fiecare bicicletă, cu o greutate proprie de aproximativ 13 kg, adaptor cu 13 pini inclus. Dimensiune: 1180 x 690 x 560 cm dimensiune pliat: 610 x 200 x 600 cm. &Icirc;ncărcătură verticală maximă: 60 kg de la &icirc;ncărcarea c&acirc;rligului de remorcare cu 75 kg și valoarea solicitării dinamice de 6,7 kN, sarcina verticală maximă 37 kg sub &icirc;ncărcarea c&acirc;rligului de remorcare cu 75 kg și valoarea solicitării dinamice de 6,7 kN, sarcina verticală maximă 37 kg de la &icirc;ncărcarea c&acirc;rligului de remorcare cu 50 kg și valoarea solicitării dinamice de 5,3 kN. Distanța butucului roții bicicletei : 1300 mm. Vă rugăm să aveți &icirc;n vedere: Greutatea brută montată pe c&acirc;rligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu &icirc;mpreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depăşească limita de greutate permisă de c&acirc;rligul de remorcare. Aveți grijă atunci c&acirc;nd &icirc;nclinați suportul av&acirc;nd biciclete &icirc;ncărcate. Proeminențele, cum ar fi ghidonul, pot atinge solul și se pot deteriora. Luați măsurile de siguranță necesare</p>
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van Kombi Sport
Detalii compatibilitati: Notă: Ușa spate nu poate fi deschisă când suportul este montat

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.