Transit Connect

2014

Pentru a evita să vă rătăciți, să întârziați și să deveniți frustrați, actualizați-vă software-ul Sat Nav cu cea mai recentă actualizarea a hărții.

Actualizare hartă 2021, pentru sistemele SYNC 2 pentru Ford Transit Connect 2014

2 527 021
€ 290,22
Noua versiune (F10) asigură ghidarea optimizată și mai convenabilă a rutei împreună cu funcții extinse precum evitarea mai filtrată a traficului intens și o gamă extinsă de Puncte de Interes. Conținut: actualizări ale celor mai apropiate locații ale Dealerilor Ford sau Partenerilor Service Ford, acoperirea hărților de navigare pentru 40 de țări europene, precizie îmbunătățită pentru ora estimată a sosirii, noi zone rezidențiale și industriale, rețea de străzi extinsă cu străzi noi, intersecții și ieșiri actualizate ale autostrăzilor, etc. plus Puncte de Interes suplimentare, inclusiv bancomate, benzinării, restaurante, magazine și hoteluri. Furnizat pe card-ul SD
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van Kombi Sport
Detalii compatibilitati: De la 08/2015 până la 05/2016

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.