Tourneo Custom

2019

Metalloproduktsia* Kit sistem de suporturi multi-funcționale pentru podea cu bare transversale scurte, interioare pentru Ford Tourneo Custom 2019

2 529 651
€ 243,03
Kitul include 4 console și 2 bare transversale scurte adecvate pentru fixarea a 1 biciclete. Consolele se fixează de șinele scaunelor și barele transversale se atașează de console. Barele transversale includ o nișă T pentru ca majoritatea obiectelor care de obicei sunt transportate pe barele de fixare de pe plafon să poată fi transportate în interiorul vehiculului, pentru o securitate sporită.
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: Tourneo

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.