Tourneo Custom

2019

Vehiculul dvs. electric plug-in-hybrid Ford (PHEV) este conceput pentru a conduce, nu pentru a sta pe loc! Aliniați-vă la abordarea rapidă și încărcați-i bateria mai confortabil și mai rapid de acasă. Creșteți eficient capacitatea de încărcare cu ELVI Wallbox EVBox *, astfel încât mașina dvs. să fie gata de mers ori de câte ori aveți nevoie de ea. Este totodată rapid și ușor de instalat!

EVBox* Elvi Wallbox cu cablu fix și contor kWh, Alb Polar pentru Ford Tourneo Custom 2019

2 450 629
€ 753,84
<p>Soluție inteligentă și eficientă de &icirc;ncărcare a bateriei de acasă pentru vehiculul dumneavoastră complet electric sau hibrid. Se &icirc;ncarcă cu o capacitate semnificativ mai mare dec&acirc;t folosind o priză obișnuită. Funcționează fără efort printr-o conexiune WiFi. Aplicația de gestionare a &icirc;ncărcării &bdquo;EVBox connect&rdquo; vă permite să optimizați individual consumul și distribuția de energie, precum și să urmăriți și să descărcați tranzacțiile de &icirc;ncărcare de pe dispozitivul mobil sau computerul desktop (este necesar abonament). Indicatorul LED unic &icirc;n formă de cerc&nbsp;asigură o comunicare optimă &icirc;ntre dvs. și stație &icirc;n orice moment. Ușor de utilizat, instalat și actualizat cu funcții modulare pentru instalare. Necesită &icirc;ntreținere foarte redusă datorită designului său durabil, rezistent la intemperii și modular. Montabil pe perete sau pe st&acirc;lp (disponibil separat ca accesoriu). Suport cablu disponibil adițional pentru opțiunea de prindere &icirc;n perete ce se poate achiziționa separat ca și accesoriu. Instalarea cu servicii complete de către tehnicieni certificați asigură montarea &icirc;n locația optimă a casei dumneavoastră. Caracteristici principale: o capacitate de &icirc;ncărcare: 7,4 kW. Capacitate de conectare: monofazat, 230V &ndash; 400V, 50-60 Hz. Max. putere de iesire: 32A. Lungime cablu: 6 m. Dimensiuni inclusiv ambalaj (l x l x h): 420 mm x 325 mm x 425 mm. Greutate: 9 kg. Complet certificat CE. Vă rugăm să rețineți: capacitatea maximă de &icirc;ncărcare și puterea de ieșire declarate sunt valori teoretice. Eficiența reală de &icirc;ncărcare atunci c&acirc;nd utilizați EVBox Elvi Wallbox depinde strict de diverși factori, cum ar fi configurația și performanța rețelei dvs. de acasă, performanța cablului de &icirc;ncărcare utilizat, capacitatea sistemului de &icirc;ncărcare și management al bateriei de la bord al vehiculului dvs. și dimensiunea bateriei. Vă rugăm să consultați specificațiile tehnice ale rețelei dvs. de domiciliu și manualul de utilizare al vehiculului pentru capacitățile individuale de &icirc;ncărcare maxime realizabile.</p>
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: <p>Vehicul electric plug-in hibrid (PHEV)</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.