Ranger

2019

Accesoriile Ford de asistență rutieră asigură siguranța maximă pentru șoferii și pasagerii Ford în eventualitatea unei urgențe. Trusa de prim ajutor îndeplinește cele mai recente cerințe ale legislației europene.

Kalff* Trusă de prim ajutor Nano, roşu pentru Ford Ranger 2019

2 332 715
€ 7,39
<p>Datorită dimensiunilor sale foarte mici, este una dintre soluțiile cele mai economice a spațiului din portbagaj de pe piață. Livrată sub formă de geantă moale cu fermoar și 4 buzunare interiore. Inclusiv broșura de prim ajutor care conține note utile și importante &icirc;n limbile engleză, germană, franceză, olandeză, italiană, spaniolă și portugheză. 210 x 110 x 70 mm, conținutul conform ultimelor standarde DIN</p>
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited Raptor XL XLT

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.