Ranger

2019

Îmbunătățiți aspectul și extindeți referințele offroad ale modelului Ranger cu ajutorul acestui kit Pro-Lift.

Eibach®* Kit Pro-Lift Arcuri de extensie a înălțimii de rulare pentru Ford Ranger 2019

2 472 566
€ 331,17
<p>Sistem de arcuri din oţel de &icirc;naltă calitate bine reglate care extinde garda la sol a vehiculului dvs. Proiectat at&acirc;t pentru stradă c&acirc;t şi pentru condiţii off-road moderate. &Icirc;mbunătăţeşte manevrarea cross-country &icirc;n combinaţie cu confortul excelent al unei călătorii. Certificat T&Uuml;V. &Icirc;nălţime de ridicare faţă şi spate: +30 mm. Sarcina pe ax maximă faţă/spate: 1550 kg/1850 kg. Numai pentru montajul unui expert Ford.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak Limited XL XLT
Detalii compatibilitati: <p>Pentru motoare de 2 l TDCI. Excepție Raptor, excepție cu suspensie pneumatică</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.