Mustang Mach-E

2020

Roțile de iarnă complete conferă vehiculului dvs. Ford un aspect unic și personal, cu jante din aliaj ușor proiectate să completeze aspectul din orice unghi. Este livrat drept kit complet, pregătit pentru utilizare, cu anvelope de iarnă de înaltă calitate montate.

Roată completă de iarnă cu jantă din aliaj ușor 18" Design cu 5 spițe pentru Ford Mustang Mach-E 2020

2 629 405
€ 503,00
<p>7J X 18 ET 47.5, Goodyear UG Perf + SUV XL, 225/60 R18 104V, etichetă pentru caracteristicile anvelopelor conform directivei UE nr. 2020/740</p>
Detalii compatibilitati: Nu GT. Cu senzori de monitorizare a presiunii în anvelope. Compatibil cu lanțurile de zăpadă; compatibilitatea lanțurilor poate depinde de dimensiunile jantei.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.