Mondeo

2019

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă F24, pentru 2 biciclete pentru Ford Mondeo 2019

2 474 456
€ 530,43
<p>Suport pentru biciclete foarte mic și ușor, montat pe c&acirc;rligul de remorcare, pentru 2 biciclete, braţ adecvat pentru cadre de bicicletă cu un diametru de p&acirc;nă la 75 mm rotund și 75 x 45 mm oval. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susţinere pot fi pliate complet, suportul este blocabil pe c&acirc;rligul de remorcare, iar bicicletele sunt, de asemenea, blocabile pe suport, capacitate de &icirc;ncărcare de 30 kg pentru fiecare bicicletă, adecvat și pentru biciclete electrice, greutate 12 kg, adaptor cu 13 pini inclus. Dimensiune: 1180 x 670 x 560 mm, dimensiune pliat: 610 x 200 x 600 mm. &Icirc;ncărcătură verticală maximă 60 kg de la &icirc;ncărcarea c&acirc;rligului de remorcare cu 75 kg și valoarea solicitării dinamice de 6,7 kN, &icirc;ncărcătură verticală maximă 38 kg sub &icirc;ncărcarea c&acirc;rligului de remorcare cu 75 kg și valoarea solicitării dinamice de 5,3 kN, &icirc;ncărcătură verticală maximă&nbsp;38 kg de la &icirc;ncărcarea c&acirc;rligului de remorcare cu 50 kg și valoarea solicitării dinamice de 5,3 kN. Distanța maximă a butucului roţii bicicletei: 1300 mm. Vă rugăm să aveţi &icirc;n vedere: Greutatea brută montată pe c&acirc;rligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu &icirc;mpreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita de greutate permisă de c&acirc;rligul de remorcare</p>
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon HEV ST-Line Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.