Mondeo

2019

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă I21, pentru 2 biciclete, rabatabil 60° pentru Ford Mondeo 2019

2 241 803
€ 724,26
<p>Suport pentru biciclete foarte mic și ușor, montat pe c&acirc;rligul de remorcare, pentru 2 biciclete, cu sistem de &icirc;nclinare inteligent pentru acces la compartimentul de &icirc;ncărcare. Include un dispozitiv de fixare iQ fără levier, pentru manevrarea ușoară suportului, braț adecvat pentru cadre de bicicletă cu un diametru de p&acirc;nă la 75 mm și 75 x 45 mm oval. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susținere pot fi pliate complet, suportul este blocabil pe c&acirc;rligul de remorcare precum și bicicletele se pot bloca, capacitate de &icirc;ncărcare de 30 kg pentru fiecare bicicletă, adecvat și pentru biciclete electrice, cu o greutate de aproximativ 13 kg, adaptor cu 13 pini inclus. Dimensiune: 1180 x 690 x 560 cm pliat: 610 x 200 x 600 cm. &Icirc;ncărcătură verticală maximă: 60 kg de la 75 kg sarcină de tractare și o valoare D 6,7 kN, &icirc;ncărcătură verticală maximă 37 kg sub o sarcină de tractare de 75 kg și o valoare D de 6,7 kN, &icirc;ncărcătură verticală maximă 37 kg de la o tractare sarcină de 50 kg și o valoare D 5.3 kN. Distanța butucului roții bicicletei : 1300 mm. Vă rugăm să aveți &icirc;n vedere: Greutatea brută montată pe c&acirc;rligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu &icirc;mpreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita sarcinii verticale statice.</p>
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon HEV ST-Line Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.